به گزارش خبرنگار مهر، فرشته ساسانی شامگاه چهارشنبه در حاشیه همایش سراسری مدیران کل اجتماعی و بانوان وزارت کشور در جمع خبرنگاران گفت: در صورت فراهم شدن نیازهای عاطفی فرزندان در خانواده ها شاهد ضجه های دردناک و فرار دختران نخواهیم بود.
وی از ارائه طرحی برای بررسی عوامل فرار دختران و راهکارهای اجرائی برای مقابله با این معضل خبر داد و افزود: این مهم در جلسه آینده شورای عالی اجتماعی به بحث گذاشته می شود.
مدیر کل امور بانوان و خانواده وزارت کشور با اشاره به اینکه در قانون برنامه چهارم توسعه و سیاست های دولت نهم موضوع بنیان خانواده و تحکیم سلامت اجتماعی مد نظر این اداره کل است تصریح کرد: بر اساس اولویت راهبردی به تدوین اهداف و فعالیت های حوزه بانوان و خانواده خواهیم پرداخت.
ساسانی در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر مبنی بر معایب و مزایای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی اظهار داشت: طرح نیروی انتظامی در واقع بازگشت راهبردی حجاب و عفاف است.
وی ادامه داد: در جلسات شورای فرهنگ عمومی 110 وظیفه برای 28 دستگاه اجرائی مرتبط با موضوع امنیت اجتماعی مطرح شد و همگان مسئول اجرای این وظایف بودند.
این مسئول با اظهار ناخرسندی از اینکه برخی دستگاههای فرهنگی در انجام وظایف محوله کوتاهی کردند بیان داشت: این مهم سبب اعمال فشار بیشتر نیروی انتظامی و قوی تر ظاهر شدن این مجموعه شده که گاها باعث ناراحتی های برخی خانواده ها هم شده است.
وی با اظهار تاسف از کاهش سن اعتیاد در مدارس از آموزش و پرورش خواست با اعمال نظر و نظارت بیشتر با این معضل خانمانسوز و افیونی مبارزه کند.
ساسانی یادآور شد: مدیریت آسیب های اجتماعی بر عهده وزارت کشور بوده و دستگاههای دیگر نیز درگیر آن هستند و شوراهای اجتماعی در این مبحث باید فعالانه تر کار کنند.
وی عمده چالش و آسیب های اجتماعی زنان و بانوان جامعه را در طلاق، بیکاری، اعتیاد و بی حجابی برشمرد و گفت: مهم ترین آسیب اجتماعی بانوان موضوع طلاق است .
این مسئول اذعان داشت: خودسوزی در ایلام ، کرمانشاه و خوزستان و اعتیاد در کرمان از معضلات اساسی بانوان این بخش جامعه است که توجه ویژه همه دستگاه های فرهنگی را برای رفع این معضل می طلبد.
نظرات شما عزیزان: